2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak mualla bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, basamak uzunluğunuza yarar CM kıymetini seçtiğinizde, levha size kadem uzunluğunuza karşılık mevrut gövde numaralarını gösterecektir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Parasız.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Caba.

Düzenıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla beya bildirme edilen esrar ve/veya hizmetleri satın saha asıl veya hukuki zat "Üye".

Bültenimize abone ol ve bir ahir siparişinde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok adetda elleme haber al!

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler örgülırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, münkesir beyaz, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabilinden renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek yahut taba rengi çanta evet da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler beyninde olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet polaris topuklu bot tutarlarına gereğince KARGO Caba.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla yüce jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı iş veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar etkiı ile şekildeki kabilinden fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan alan şekilde çicazet.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla koca jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve ciddi ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren sıcak dü tondur. Bağ bozumuın adeta habercisi olan bu dü nitelik ile vintage bir kafede rüfekaınızla kahve kucakmeye gidebilirsiniz.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak faziletli bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page